Cambridge examens zijn een bekend begrip in Nederland. Katholieke Pabo Zwolle is in de regio Overijssel het eerste erkende Cambridge Exams Centre. Het centre staat onder leiding van exams manager Herman Engelsman.

Examination information
Voor kandidaten die een formele kwalificatie in het Engels willen behalen organiseert de KPZ Cambridge English Exams, afgestemd op het niveau van iedere kandidaat.

Deze examens worden vervaardigd door Cambridge English, één van 's werelds meest toonaangevende exameninstituten. Het levert wereldwijd examens voor het middelbare en hoger onderwijs. Deze examens worden internationaal erkend door onderwijsinstellingen en werkgevers. De focus ligt op effectief communiceren in het Engels. Taalvaardigheden als spreken, luisteren, lezen en schrijven worden getoetst.

De eerste volgende examens zijn gepland in het najaar van 2016.

FCE 2016 paper based
Location: KPZ
Written papers & listening test: 6 juni 2017
Speaking test*: nog niet bekend.

Closing date: 20 april 2017
Price: € 205,-

 

CAE 2016 paper based
Location: KPZ
Written papers & listening test: 7 juni 2017
Speaking test*: nog niet bekend
Closing date: 20 april 2017.
Price: € 225,-

* It is not possible to choose your own speaking date, a date will be assigned to you by us. You will be informed of the date on your Confirmation of Entry.  

Entry Forms
Cambridge Individual Entry 2017
Cambridge Block Entry 2017

Cursus
KPZ biedt een Cambridge cursus Engels aan op FCE niveau die is gericht op het Cambridge examen (examen is niet verplicht) en alle onderdelen komen aan bod: spreken, luisteren, schrijven, tekstbegrip, woordenschat en grammatica.

Contact
Centre Exams Managers: Herman Engelsman

Katholieke Pabo Zwolle
Ten Oeverstraat 68
8012 EW Zwolle
(038) 2038173
cambridge@kpz.nl